Vision Haircare

Afwerking - Spray Tan

Om het kapsel de finishing touch te geven, hebben we sprays met extra duurzaamheid of extra glans voor je haar. En om het lichaam zijn eigen te geven, hebben we een kleurtje zonder zon.

Shaping spray

De haarlak voor jou die de hele dag je haar wil hervormen of stylen. Het heeft een medium houding waardoor het zeer flexibel is. Het geeft een vrijer en natuurlijker gevoel en is tegelijkertijd duurzaam.

Styling spray

Styling Spray is een droge en stevige spray die snel droogt. Het fixeert je styling en maakt het sterk en duurzaam. De spray houdt ook vocht en wind tegen. Bevat UV-bescherming.

Shine spray

Shine Spray is een flexibele en zachte glansspray die je haar niet verzwaart. Geschikt voor alle haartypes. Het is gemakkelijk om mee te werken dankzij het mondstuk, dat elke spray goed verdeelt. Het geeft gekleurd of gehighlight haar ook veel glans en glans.

Spray tan

Dit is een ongepigmenteerde spray tan die je een natuurlijk gebruinde look geeft. Het geeft geen vlekken op kleding of lakens en is extra duurzaam dankzij onze speciale manier van verpakken.

shower mousse

Mandarine Shower Mousse 250ml

Mandarine Shower Mousse is een milde, romige en glanzende douchemousse. Het is verrijkt met karitéboter die vochtinbrengend is en heeft een frisse, verkwikkende geur van mandarijn/citrusschil.