Vision Haircare

Balsam & Conditioner

Na het wassen van je haar, moet je haar gehydrateerd worden, net zoals je huid na de gezichtsreiniging een dag- of nachtcrème nodig heeft. Kies conditioner voor de behoeften van je haar of volgens de levensstijl die je hebt. Leave-in producten zijn een goed alternatief voor wie snel resultaat wil.

MOISTURE & COLOR CONDITIONER

De beste foundation die je haar kan krijgen is uitgebalanceerde hydratatie. Vision MOISTURE & COLOR CONDITIONER hydrateert en versterkt je haar met eiwitten die de kleur behouden.

VOLUME & COLOR CONDITIONER

Deze conditioner geeft je haar een natuurlijk volume. Met een plantaardig eiwitcomplex en appelolie, versterkt en beschermt het je haar en geeft het glans en zijdezachtheid.

REPAIR & COLOR CONDITIONER

Repair & Color Shampoo is een kleurbehoudende en verzorgende conditioner die je haar hydrateert en het als het versleten is doet herleven, waardoor het zacht en glanzend wordt. Bevat avocado- en arganextract.

JUST LEAVE IT CONDITIONER

Wil je je haar steil maken, je styling opfrissen of je haar voeding en bescherming geven tegen de gevaarlijke UV-stralen van de zon? Dan is dit product iets voor jou. Het lost ongelooflijk goed op, geeft glans en kracht en geneest gespleten haarpunten snel en gemakkelijk.

EASY CONDITIONER

Een kleurbehoudende lichtgewicht conditioner. Bevat sheaboter, die de vitamines E en B5 hydrateert en een antistatisch en verzorgend effect heeft. Easy Conditioner is een conditioner die het haar makkelijk doorkambaar maakt en volume en volheid geeft.

Hair mask

Een hydraterend en herstellend haarmasker dat ook gekleurd haar beschermt. Bevat parkiiboter, helianthus annuus-zaadextract, cocos Nucifera-olie en gehydrolyseerd plantaardig eiwit.