Vision Haircare

Over Vision Haircare

Welkom bij Vision Haircare – de nieuwe keuze voor gezond haar. Opgericht door twee jongens in Varberg aan de westkust, voelden we dat er een gebrek was aan Zweedse kwaliteit op de markt.

Wij geloven dat minder meer is en combineren haarproducten van de hoogste kwaliteit met portemonneevriendelijke prijzen. Door middel van moderne, milieubewuste Zweedse productie en design, bieden wij professionele stylingproducten van het hoogste kaliber voor alle haartypes.

Vision Haircare wordt met zorg geproduceerd in Varberg zonder tussenpersonen. Wij bieden producten die dagelijks kunnen worden gebruikt voor een stijlvol en eenvoudig gevoel. We doen ons uiterste best om ons bedrijf op de lange termijn op een verantwoorde manier te runnen.

Laat je inspireren. Laten we naar de zee gaan, langs de kust, de bergen op, naar het hart van elke stad en naar het platteland in alle weersomstandigheden; en doe het met fris haar! We zijn er trots op dat we op maat gemaakte producten voor de Zweedse markt kunnen aanbieden, waarmee je volledige controle over je haar hebt, waar je ook bent.

Het moet gemakkelijk voelen om er goed uit te zien!

Deze site is gemaakt door Mando Media en optimized by René Greve.